diumenge, 6 d’octubre del 2024

Descobrim la biblioteca: primer contacontes del curs!

El passat divendres, 4 d'octubre, vam celebrar el primer contacontes del curs i des de la comissió de biblioteca us volem donar les gràcies per la bona acollida que va tenir! 



Va ser un goig veure la Biblioteca de l'escola plena de gom a gom d'infants i les seves famílies!



En aquesta ocasió, la Marta, mare de la Greta de i4, ens va llegir Embolic a la biblioselva, d'Irene Verdú i César Barceló (editorial laGalera). Vam conèixer la senyoreta Zebra, a qui li encanta ser bibliotecària: es tan bonic treballar envoltada de llibres! Igual que la nostra estimadíssima Laia, la bibliotecària de l'escola!

 


El cas és que la senyoreta Zebra necessita algú que l'ajudi en la seva tasca de bibliotecària: busca un auxiliar de bibliotecari! Vam anar descobrint quin embolic feien cada un dels aspirants: el lleó, el mico...
Aquest llibre ens ha ajudat a explicar als infants de la comunitat de petits com funciona una biblioteca: com s'ordenen els llibres, com es fa un préstec...



En acabat del contacontes la Laia ens ha convidat a descobrir els llibres que hi ha a la biblioteca per als infants d'educació infantil: hem fet un bon escampall de llibres! Però hem gaudit molt llegint-los en petits grups o amb els pares i mares que ens acompanyaven!




I també hem fet primers préstecs!

Us esperem a la biblioteca de l'escola cada tarda de 16:30 h a 17:30 h!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada