dijous, 5 d’octubre del 2023

Bon inici de curs!

El mes d'octubre hem estrenat i el servei de biblioteca hem iniciat!

Al segon pis de l'escola, en horari extraescolar de 16:30h a 17:30h, trobareu les portes de la biblioteca obertes de bat a bat per a totes les famílies i infants de l'escola amb un munt de propostes per passar estones divertides amb llibres i activitats! Preneu nota:

  • Busquem nova mascota per a la biblioteca! Imagina com pot ser la nova mascota, fes-ne un dibuix i entrega'l a la Laia, la bibliotecària. Amb totes les propostes prepararem una exposició i votarem per triar la que més ens agradi!  • Nou espai amb la secció de novetats ben a la vista! Iniciem el curs amb un nou espai a la biblioteca i nou mobiliari, on trobareu els nous llibres exposats.
   • El joc de les paraules perdudes. Seguint el conte de la revista Cavall Fort, us proposem una dinàmica ben divertida: totes aquelles paraules que sentiu i que no sabeu què signifiquen o creieu que estan en desús són benvingudes a la biblioteca! Passeu, escriviu-les en un post-it, busqueu-ne el significat i enganxeu-les a les parets! Segur que tots n'aprenem de noves!


  • Ho tenim tot a punt per començar a entregar motxilles viatgeres i carpetes de lectura! Mireu quin goig que fan!
 


  • I ben aviat començarem amb els contacontes mensuals! Si hi voleu participar explicant un conte o fent treballs manuals només o heu de demanar a la Laia, la bibliotecària.


Com és habitual, a més del servei de préstec, s'oferirà el servei extraescolar:

  • per a la comunitat de petits i mitjans hi ha l'espai de lectura. Recordeu que els infants han d'anar acompanyats per una persona adulta.
  • els alumnes de 5è i 6è poden fer ús de l'espai d'estudi i, només si tenen autorització per sortir sols del centre, poden venir sense un adult.

Perquè la biblioteca sigui un espai agradable i que tots hi estiguem a gust, us recordem les normes de funcionament. Són poques i, si tots les respectem, la biblioteca serà un espai genial! Les pots llegir aquí: Normes de la biblioteca

Ens veiem a la biblioteca! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada