dilluns, 20 de juny del 2022

LLIBRES QUE RECOMANEN LLIBRES

Han arribat les vacances🌞🌅 i no sabeu què llegir? 😓Jo tampoc! Així que he recordat que a la biblioteca📚 hi ha alguns llibres que fan recomanacions. 

No us ho creieu? 🙈Doncs aquí els teniu!





La Matilda, la protagonista del conegudíssim llibre de Roald Dahl, és una nena molt intel·ligent a qui agrada molt llegir. Dins el llibre ens esmenta algunes de les seves novel·les preferides i entre elles hi ha :

EL JARDÍ SECRET 

Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb el seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. Per acabar-ho d'adobar, la nova llar de la Mary és una mansió perduda enmig del no-res, amb més de cent habitacions, la majoria de les quals tancades amb pany i clau. Només la jove criada de la casa, una noieta anomenada Martha, sembla disposada a perdre el temps amb la Mary, explicant-li coses sobre la casa, els camps que l’envolten i un misteriós jardí tancat des de fa anys; tants, que ja ningú no recorda ben bé on és.






Al llibre "L'Amy i la biblioteca secreta" d'Alan Gratz, La junta escolar de l'escola de l'Amy decideix prohibir el seu llibre preferit (i alguns altres) de la biblioteca perquè el consideren massa subversiu... 

Sabeu de quin llibre es tracta?

Doncs si! la PIPPI CALCESLLARGUES de l'Astrid Lingren espanta l'AFA de l'escola de l'Amy. Perquè deu ser????





Dins la col·lecció de llibres d'"Agus i els monstres" escrita per en Jaume Copons i il·lustrada per la Liliana Fortuny s'hi recomanen un fotimer de lectures indispensables per anar pel món.

De tots els títols que hi surten:

"Alícia al país de les meravelles"
"Les aventures d'en Sherlock Holmes"
"2000 llegües de viatge submarí"
"Marcelí"
"L'aneguet lleig"...
N'hi ha un que a l'autor li te el cor robat, i és que no hi ha res com una bona història de pirates!




Coneixeu altres llibres que recomanin llibres? Contesteu aquí mateix o al correu: bibliosafabcn@gmail.com






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada