dilluns, 4 de març del 2019

Viene a cuento



Voleu celebrar un 8 de març compromès i envoltats de llibres? Des de la Comissió de Biblioteca de l’AFA Jujol-Biblioteca Institut Vila i la Biblioteca de la Vila ens conviden a sumar-nos a la iniciativa que estan preparant per al pròxim 8 de març amb motiu de la vaga feminista que hi ha convocada per a aquest dia.

Es tracta de realitzar una sessió de lectura col·lectiva a la Plaça de la Vila, el dia 8 de març de 12 a 13.30h. Sota el lema “Viene a cuento”, durant la sessió, envoltarem el rellotge en petites rotllanes de persones, reunides al voltant de llibres. En elles, feministes dones, feministes homes, nens, nenes, àvies, avis, de qualsevol racó del món i en qualsevol llengua, que creuen, persegueixen i construeixen la igualtat real d'oportunitats i drets, llegiran fragments d'obres escrites per autores.

Aquesta iniciativa té dos objectius fonamentals: impulsar la dinamització lectora del nostre districte i crear un espai on donar més visibilitat a totes les escriptores i, en definitiva, a la veu de totes les dones que, en general, ho han tingut més difícil al llarg de la història.

La participació és lliure, podreu participar a títol personal o com a col·lectiu: escoles bressol, escoles, instituts, associacions culturals, centres de dia, residències de la tercera edat... Només heu de venir amb el llibre de la vostra escriptora de capçalera i ganes de compartir una bona estona amb la resta de participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada