dimecres, 17 d’octubre del 2018

Les Motxilles Viatgeres del curs 2017-18

Us presentem els diaris de lectura de les Motxilles Viatgeres que van anar fent durant tot el curs passat els nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola.

Per aquell que no sàpiga què són les Motxilles Viatgeres, es tracta d’un projecte que fem a l’escola que consisteix en una petita motxilla carregada amb cinc llibres i un diari de lectura. Durant el curs, aquesta motxilla viatja una setmana a casa de cada nen de P3, P4 i P5. En aquesta setmana, els nens i nenes llegeixen i rellegeixen els llibres i després, amb l’ajuda dels pares, fan un petit escrit i un dibuix al diari de lectura per explicar als seus companys què és el que més els ha agradat de la Motxilla Viatgera.

Pels que estigueu interessats en el contingut de les Motxilles Viatgeres, us facilitem els títols dels llibres perquè els compartiu amb els vostres fills, néts, nebots i amics.
P3

P4

P5

A continuació, us deixem a la vostra disposició els diaris de lectura de les classes d’Educació Infantil. Us informem que, en el cas que els vulgueu veure en físic, els podreu trobar a la biblioteca de l’escola.
Bona lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada