dimecres, 30 de setembre del 2020

Biblioteca Virtual

 


Bon dia, devoradors de llibres!👐

Enguany haurem de funcionar virtualment i, per aquesta raó, la comissió de la biblioteca ha adaptat el blog  per a les nostres necessitats.

Haureu vist que a la dreta de la pantalla hi teniu un botó nou de color carabassa on hi diu PRÉSTEC . Doncs bé, aquest botó ens adreça a un formulari que haureu d’omplir per tal de solicitar un llibre.

Un cop enviat el formulari, aïllarem el llibre durant 48 hores i el farem arribar a l’alumnat mitjançant l’equip docent.

ON PODEM VEURE ELS LLIBRES QUE HI HA A LA BIBLIOTECA? Molt senzill. A la dreta de la pantalla, altra vegada, hi trobareu un botó de color blau marí on hi diu  CATÀLEG i on hi podeu trobar tots els llibres que hi ha a la biblioteca i la seva disponibilitat. Veureu que hi ha diferents llistes. Hem afegit les novetats d’enguany i seguirem treballant per a donar-vos altres eines en forma de guies de lectura. 

Espero que us sigui d’utilitat i si teniu algun dubte podeu deixar un comentari o escriure al correu de la biblioteca: biliosafabcn@gmail.com



Per cert! La nostra Bibliosseta ha aconseguit que alguns dels llibres nous estiguin signats. Aquí la teniu amb la Mercè Galí. A la biblioteca de l’escola hi tenim una mà de llibres il·lustrats per ella.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada