dimecres, 25 de març del 2020

COCO-4: Creativitat

Benvinguts de nou!✋✋

El COCO d'avui no només serveix en temps de confinament, també el podeu fer servir la resta de l'any.🎇 Es tracta de fugir una miqueta de les normes🏃. Som originals? Tenim bones idees? No ho sabrem mai si no deixem sortir la nostra creativitat.🎶🎤🎨🎥

Per tal que la creativitat es deixi veure👀 cal ser atrevits. No us limiteu a pintar en un raconet del full, no cal que tot tingui un a dalt i a baix, no cal pintar dins de la línia i sobretot, podeu imaginar el que vulgueu. Tot si val en el món de la fantasia.👾🐉🐙🔮🚀

Un exercici que ajuda molt a treure les millors idees del nostre cervellet🙆 són els "story cubs"🎲. Aquests daus amb imatges els podeu trobar a les botigues de jocs, però com ara no podem sortir😕, els que en tingueu bé i els que no, també, doncs hi ha una aplicació anomenada "story dice" on els podeu fer servir.🎊🎉




Per exemple, si llanceu tres daus i us surten aquestes imatges, la història 📕podria anar així:

Hi havia una vegada una científica molt important que es deia Marie (podeu utilitzar personatges inventats, en aquest cas hem deicidit que la nostra protagonista sigui la cèlebre científica Marie Curie, però serveix el que vulgueu). 

La Marie vivia a prop d'una platja verge que encara no havia espatllat ningú. (Probablement Marie Curie no va trepitjar una platja en la seva vida però hem dit que no hi havia normes).

Un bon dia mentre la Marie feia un dels seus experiments, un cranc curiós es va colar pel forat del pany i va tombar, sense voler, un dels seus matrassos. Aquest matràs en concret contenia un líquid radioactiu molt perillós que va caure damunt del pobre animal. De sobte, el bitxet va començar a créixer i a créixer de forma desmesurada fins que ja no hi va caber dins de l'habitació.

La Marie en veure aquell desastre va decidir adoptar la pobra bèstia que a partir d'aleshores es va dir el Super Crustaci! 

Au! ara us toca a vosaltres! podeu deixar les vostres històries aquí al blog o al e-mail de la biblioteca bibliosafabcn@gmail.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada