dijous, 21 de març del 2019

Contacontes d'àvies i avis

Ahir vam gaudir del tercer taller organitzat per la Biblioteca de l’Escola i l’AFA, una sessió de contacontes protagonitzada per les àvies i els avis.

Aquesta és una de les activitats que, des de la Biblioteca, més ens agrada organitzar ja que té l'èxit assegurat perquè els narradors ens expliquen els contes amb sentiment, gràcia i originalitat.



Va trencar el gel la Maribel, l'àvia de la Saioa (P3), que ens va explicar Samuel casi no tiene miedo, una història per a tots aquells nens i nenes que, com en Samuel, s'enfronten a les seves pors i que, fins i tot, aconsegueixen vèncer-les!



La Toni, l'àvia de l’Artur (P5), ens va transportar a El país de la música, on la Tina i l'Ivó descobreixen la felicitat que els hi proporciona la música.



En Josep M., l'avi de la Berta (4t), la Mariona (2n), el Marcel (1r) i el Gerard (P5), ens va fer viure les aventures d’en Simó, el follet capritxós, un follet molt llest però amb poques ganes de treballar.



La M. Jesús, l'àvia del Gael (P3), ens va explicar Valentí Granota i el seu descapotable vermell, un conte on el Valentí, una granota que no té gaire clar qui és, emprèn un  viatge molt emocionant que el canviarà per sempre.



Per presentar la sessió vam comptar amb uns presentadors de luxe: la Mercè (4t) i la Mariona i el Roc (2n).

Quan els nostres narradors van acabar d’explicar els contes vam començar el taller de manualitats que ens va preparar la Laia, la nostra bibliotecària.

Us deixem unes quantes fotos perquè les mireu i veieu que bé ens ho vam passar!





Àvies Maribel, Toni i M. Jesús i Avi Josep M., us donem les gràcies per dedicar-nos una estona i fer-nos, a tots els assistents, una mica més feliços. Ens va fer molta il·lusió tenir-vos a la Biblioteca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada