dijous, 24 de gener del 2019

Piratas del mar Helado




Autora: Frida Nilsson
Il·lustrador: Alexander Jansson
Editorial: Thule
ISBN: 9788416817092
Edat recomanada: a partir de 10 anys






Des de la biblioteca de l’escola us recomanem aquest llibre titulat Piratas del mar Helado, escrit per la Frida Nilsson i espectacularment il·lustrat per l’Alexander Jansson.

La protagonista d’aquesta història és la Siri, una nena que decideix endinsar-se en una gran aventura plena d’emocions per anar a buscar a la seva germana, la Miki, que ha estat segrestada per uns pirates i la tenen tancada a una mina de carbó. Durant el seu viatge la Siri haurà de fer moltes coses com embarcar-se en un vaixell pirata, ajudar a una cria de sirena i, fins i tot, enfrontar-se al més temut dels pirates: el pirata Cabeza Blanca.

Es tracta d’una història molt addictiva, plena d’aventures i misteri, on queda patent la importància de la família i l’amistat. La protagonista s’atreveix a rescatar a la seva germana tota sola, però se n’adona que necessita l’ajuda de les persones que va coneixent durant el seu viatge per poder aconseguir el seu objectiu. Tanmateix, les petites referències a la fantasia, entabanen a tots aquells lectors a qui els apassioni aquest gènere. 

Si voleu conèixer més sobre aquesta història de pirates, recordeu que podeu agafar-lo en préstec a la biblioteca de l’escola. 

Bona lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada