dimecres, 21 de novembre del 2018

Taller de contacontes de pares i mares

El segon taller d’aquest curs, organitzat per l’AMPA i la biblioteca de l’escola, es va realitzar ahir, dimarts 20 de novembre. El taller ha consistit en un contacontes de pares i mares de l’escola.



La sessió ha començat amb el conte d’Anem a caçar un ós del Michael Rosen. La Gemma (la mare de la Júlia de P3A), la narradora d’aquest primer llibre, ens ha explicat una versió d’una cançó popular anglesa sobre una família que ha de superar molts obstacles per a caçar un ós.

La Maria (la mare d’en Roc de 2nB i la Clara de P5A) ens ha explicat les peripècies que fa l’Antón per aconseguir fer màgia, en el conte de Antón sabe hacer magia de l’Ole Könnecke.
El tercer llibre de la tarda ha estat el de Max i els superherois de la Rocio Bonilla narrat per l’Arantxa (la mare de la Mercè de 4tB i d’en Xavi de P5B), que ens ha parlat de la Megapower, la superheroïna preferida d’en Max.

La darrera narradora ha estat l’Ana (la mare de la Mariona de 2nB i del Gerard de P5B) que ens ha volgut explicar el conte de La princesa i els pèsols de la Caryl Hart. En aquest llibre hem conegut a la Rosella Flor, una nena a la qual el metge li recepta ser princesa perquè no li agraden els pèsols.
Tanmateix, volem destacar la participació de l’Amina de 4tB i de la Mariona de 2nB com a presentadores dels contes i els seus respectius narradors.

Després d’haver escoltat els quatre contes hem continuat amb les manualitats:




Pels que no hi heu pogut assistit, us deixem un recull de fotografies del taller:



Moltes gràcies a tots i totes per venir i participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada