divendres, 26 d’octubre del 2018

Taller de contacontes d'alumnes

Aquest dijous 25 d’octubre hem fet a la biblioteca el primer taller d’aquest curs, el de contacontes d’alumnes.

La sessió ha consistit, primerament, en la narració de cinc contes per part d’alguns alumnes de cinquè i sisè que habitualment assisteixen a la biblioteca per les tardes durant l’hora extraescolar. Els contes que han explicat, han estat seleccionats amb l’ajuda de la bibliotecària per tal d’adequar-se al públic infantil. Tot i així, alguns dels lectors els han escollit perquè tenien un molt bon record d’ells ja que els llegien quan eren més petits.






Així doncs, us presentem a tots els protagonistes d’aquest taller:


A dalt a l’esquerra tenim a la Marina Mata de 6èA i a la Daniela Hernández de 6èB que van explicar L’ovella Carlota de l’Any Stohner, un conte sobre una ovella que no és com les altres i que va sempre a la seva.

Just a la dreta trobem a l’Etmanuel Moreno de 5èA que va narrar el conte d’On és el Xut? de l’Estel Baldó. En aquest cas, la Sika i en Joan busquen al seu estimat gos, en Xut, perquè s’ha perdut.

A la línia inferior a l’esquerra tenim a dos alumnes de 5èB, l’Avril Vinyals i el Miguel Ángel García, que van explicar un dels contes de la col·lecció d’en Pol. El títol d’aquest conte és En Pol va a l’escola de la Liesbet Slegers, que narra una de les primeres experiències del protagonista a la seva escola.

Al centre, hi ha l’Adrià Essomba de 5èA, que va llegir algunes de les cartes que s’envien entre els protagonistes del conte de El carter Joliu o unes cartes especials de la Janet i l’Allan Ahlberg.

Finalment, la María Ahmad de 5èA va explicar les diferents maneres que té la lluna per veure’s reflectida a l’aigua de les piscines, del mar, dels rius... El títol d’aquest conte és La lluna i els miralls de la Mercè Escardó i Bas.

La segona part de la sessió, ha consistit en fer unes petites manualitats de cada conte que han escoltat els nens i nenes, per tal d’emportar-se a casa un record del taller.


Us deixem algunes fotografies de la sessió:





Moltes gràcies als alumnes i a les famílies per la vostra assistència i implicació en el taller!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada